Back to top

Més de 800 persones caminen per La Marató

Reus ha acollit una quarantena d'activitats durant aquests dies per col•laborar amb la Marató de TV3. Una de les propostes més participatives ha estat la Caminada Solidària que fa anys que se celebrar durant aquesta jornada benèfica. Enguany més de 800 persones han caminat per tal de recaptar fons per a la investigació del càncer.
Més de 800 persones caminen per La Marató

Aquest diumenge s'ha donat el tret de sortida de la Caminada Solidària que cada any s'organitza el dia de la Marató de TV3. La Banda de Cornetes i Tambors de Misericòrdia ha precedit un tram de la caminada seguida dels més de 800 participants que s'han inscrit en aquesta edició. Abans de començar però els caminants han fet els seus donatius, enguany per a la investigació del càncer. 

La caminada de unes dues hores i mitja ha sortit del Mercat Central i ha enfilat diversos carrers del centre de la ciutat. Els participants han caminat un total de 6 o 13 kilòmetres, depenent del recorregut escollit. A l'arribada però la festa no s'ha acabat. Música i activitats d'entreteniment esperaven els caminadors. 

Aquesta proposta se suma a la quarantena d'activitats que Reus ha acollit per a la Marató de TV3. 

Paraules clau: