Back to top

Més de 800 persones participen en la caminada a benefici del Taller Baix Camp

En aquesta segona edició, l'objectiu ha estat el de recollir fons per poder instal•lar pantalles interactives gegants al centre.
Imatge de la segona edició de la Caminada Solidària a benefici del Taller Baix Camp

Era la tardor de l'any passat quan la caminada popular de Rutes Reus del mes de novembre superava amb escreix el nombre de participants de qualsevol certamen anterior.

El Taller Baix Camp, entitat que actua per a persones amb discapacitat intel·lectual, necessitava ajuda i va acudir a l'Ajuntament de Reus per fer realitat un dels projectes més ambiciosos del centre: construir una sala multisensorial. El consistori doncs va incloure dins el calendari de RutesReus la Caminada Solidària a benefici del Taller Baix Camp, i la iniciativa, no solament va fer realitat el nou equipament, sinó que va ajudar també a difondre la tasca de l'associació a totes les persones que van fer el recorregut.

L'èxit de la primera edició ha derivat a una segona, i aquesta ha reunit aquest diumenge a més de 800 persones. Totes elles han pogut fer esport i alhora contribuir en la reinvenció del centre, que instal·larà, amb la recaptació, pantalles interactives gegants.

Ampli ventall d'activitats lúdico-esportives

La caminada s'ha iniciat a les deu en punt del matí amb sortida i arribada al Centre Ocupacional del Taller Baix Camp. Allí, tots els participants han pogut gaudir d'un vermut electrònic, sortejos, un dinar popular i d'un concert a càrrec de Pemi Rovirosa i Jimmy Piñol, membres del grup Lax'nBusto.

La forma de contribuir amb l'entitat ha estat mitjançant donatius, participant en les activitats, i comprant els productes que els mateixos usuaris del centre creen dins el seu projecte d'inserció laboral.

Abans de finalitzar l'any el Taller Baix Camp organitzarà dues activitats més com són la presentació del seu quarantè aniversari i també una desfilada de moda inclusiva, un acte pioner al Camp de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades