Back to top

El més buscat a Google durant el 2021

El buscador més popular a internet ha publicat el seu informe de l'any 2021 on apareixen el que més ha buscat la gent durant aquest any

A les portes d'acabar el 2021, Google ha publicat el rànquing de les cerques més populars arreu del món. Pel que fa a Espanya, el que més han buscat a Google durant el 2021 és "temps de demà", seguit per les cerques esportives de "Europoca, LaLiga, Real Madrid i Roland Garros".

D'altra banda, a la categoria de televisió, cinema i series el primer lloc l'ocupa "Tokyvideo", una plataforma on es pot consumir telenovel·les turques. El segon lloc l'ocupa "Supervivientes", seguit de "Love is in the air", precisament, la telenovel·la turca que ha triomfat al país, "La isla de las tentaciones" i "El joc del calamar". 

Una de les cerques més comunes a Google és per què passa alguna cosa, quan i com. Precisament, el servidor ha categoritzat aquestes cerques. D'una banda, els "per quès" més buscats són "per què erupciona un volcà", "per què puja la llum" o "per què se'n va Messi". En la categoria "quan", el primer lloc l'ocupa "quan juga Espanya", seguit per "quan és el Black Friday" i "quan em toca vacunar-me". Finalment, les cerques més buscades que comencen per "com" són: "com es diu el martell de Thor", "com saber si soc morós" i "com va el Madrid". 

Les cerques internacionals

A nivell mundial, el criquet és el gran protagonista, ja que les tres primeres cerques generals fan referència a aquest esport. I sense perdre els esports de vista, el Real Madrid CF és el club esportiu més buscat internacionalment. 

En la categoria de pel·lícules Marvel és la gran protagonista, "Eternals", "Black Widow" i "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" ocupen la primera, segona i quarta posició, respectivament. "Dune" és la tercera més buscada. Tampoc perd pistonada en la categoria de sèries, ja que, "WandaVision" i "Loki" són la tercera i cinquena sèrie més buscada. Tot i això, Netflix escala posicions i "El joc del calamar", "Bridgerton" i "Cobra Kai" són la primera, segona i quarta. 

D'altra banda, cal destacar que després de l'incident durant el rodatge de la seva última pel·lícula, Alec Baldwin és l'actor i la persona més buscada a Google. 

Pel que fa al videojoc més popular és "PopCat", seguit pel "FIFA 22" i el "Battlefield 2042". La cançó que ha estat més buscada ha estat "Drivers license" d'Olivia Rodrigo. 

Paraules clau:

Notícies relacionades