Back to top

Més càmeres de videovigilància

L'Ajuntament de Reus instal•larà un segon paquet de càmeres de videovigilància als seus carrers a principis del 2020. Tot plegat, amb l'objectiu de millorar la seguretat ciutadana.
Càmara de videovigilància Reus

Abans que s'acabi l'any, el consistori reusenc licitarà el contracte per al subministrament i la instal·lació de càmeres de seguretat. Es tracta de la segona fase del pla de videovigilància.

Mapa amb les ubicacions de les càmeres

Verd: càmeres actuals -  Blau: Noves càmeres previstes per inicis del 2020  - Vermell: previstes per més endavant - Lila :Seguretat viària

Previstes per inicis del 2020

  • Plaça Pròsper de Bofarull
  • Carrer de la Sardana
  • Plaça Comte de Reus
  • Plaça Teresa Miquel i Pàmies

"No volem ser un Gran Hermano"

Preveuen que es puguin instal·lar i entrar en funcionament durant el primer trimestre del 2020. La regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, Dolors Vázquez, ha destacat que 'no volem ser un Gran Hermano, el és objectiu és protegir el ciutadà, sobretot en espais on hi ha infants i famílies'.

Més càmeres previstes en un futur

De fet, des del consitori, asseguren que, en el futur, el pla també buscarà arribar a la plaça de la cultura de la Pau, la plaça d'Anton Borrell i la pista esportiva del carrer Llorenç Milans del Bosch.

Càmeres ja desplegades

Un pla de videovigilància que ja s'ha desplegat als carrers de les verges a Mas Abelló i a l'eix dels carrers del Vent i de Jesús. Pel que fa a la seguretat viària, les càmeres ja estan funcionant a la plaça de Pompeu Fabra i a la rotonda de Mas Mainer.

Paraules clau:

Notícies relacionades