Back to top

Més capacitat i sostenibilitat pels nous autobusos de Reus Transport

A partir del febrer de 2019 arribaran els nous autobusos de Reus Transport. La seva capacitat augmentarà a 104 places i vetllaran per la sostenibilitat ambiental reduint un 91% l'emissió de contaminants. El cost total dels 13 autobusos per 10 anys supera els sis milions d'euros.
Més capacitat i sostenibilitat pels nous autobusos de Reus Transport

Al passat juliol el consell d'administració de Reus Transport va adjudicar a l'empresa EVOBÚS IBÉRICA SA el contracte de subministrament de tretze autobusos. El cost total per 10 anys és de 6,98 milions d'euros.

Els primers 10 autobusos arribaran al febrer de 2019 i, els tres restants, al juny de 2020. Els nous vehicles compten amb un augment de 16 places. De les 88 actuals es passa a 104 places. A més, també incorporen fins a tres espais per a cadires de rodes o cotxets. "Reus Transport té un client fidel i exigent que confia amb un servei eficient i que sigui puntual. Per continuar amb aquests estàndards hem de fer un salt endavant i renovar tots els autobusos que es troben al final de la seva vida útil", reconeix l'Alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Els nous autobusos també vetllaran per la sostenibilitat ambiental amb la reducció de l'emissió de contaminants entre un 71 i un 91%. Un dels altres punts forts és el sistema de regulació electrònica, que reduirà el balanceig lateral del vehicle a les corbes o al procés de frenada, o la incrementació de seguretat.

Quan s'hagi renovat la flota Reus Transport disposarà, a més, de tres vehicles de reserva. D'aquesta manera es garantirà un servei de qualitat necessari per fer tasques de manteniment o reparació d'alguns dels nous autobusos. Tot perquè el servei de transport públic sigui eficient, modern, còmode i segur.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades