Back to top

Més del 80% dels joves aconsegueix entrar al món laboral gràcies al Bootcamp Tecnològic

El Tecnoparc de Reus ha acollit l'inici de la cinquena edició del Bootcamp Tecnològic, formacions purament tecnològiques amb l'objectiu de cobrir l'elevada demanda de professionals en el sector de la programació

La tecnologia avança a un ritme molt ràpid i això provoca que es creï una demanda de persones especialitzades en el sector per part de les empreses, ja que les formacions acadèmiques no poden seguir aquest ritme. Per aquest motiu, des de Techma, la Fundació Esplai i T-Systems utilitzen el Bootcamp Tecnològic, uns cursos creats per les mateixes empreses que formen als alumnes amb les eines tecnològiques necessàries per entrar al món laboral.

Aquest dilluns al matí ha arrancat la cinquena edició del Bootcamps Tecnològic, cursos pràctics per a programadors, amb contingut dissenyat per les empreses, organitzada per la multinacional tecnològica T-Systems, en col·laboració amb la primera escola de negocis de la demarcació, Techma Business School, i la Fundació Esplai, que treballa en l'àmbit d'inclusió social des de l'acció socioeducativa. Aquests cursos són complementaris a les formacions professionals i els graus universitaris.

Una eina pels joves 

El Bootcamps dona l'oportunitat d'entrar a sectors estables i amb prosperitat econòmica, a persones aturades o en situació de vulnerabilitat. Més del 80% dels alumnes troben feina gràcies a aquesta iniciativa. Es tracta d'un total de quatre cursos de tres-centes hores.

Paraules clau:

Notícies relacionades