Back to top

Més d'una vintena de cellers del territori aterren a la Fenavin

El sector vinícola del territori estarà present durant aquesta setmana a la fira del vi més important d'Espanya i la segona d'Europa. Es tracta de la Fenavin. Un aparador de luxe, que té lloc cada dos anys a Ciudad Real, i que enguany comptarà amb la participació de més de dos mil cellers nacionals.
Més d'una vintena de cellers del territori aterren a la Fenavin

Durant 3 dies, milers d'empresaris, productors i professionals del sector vinícola passaran per les instal·lacions de la Fenavin. La fira del vi que se celebra cada dos anys a Ciudad Real i que ja s'ha convertit en la més important a nivell espanyol i la segona a nivell europeu. Per aquest motiu, són molts els cellers nacionals que volen ser-hi presents. I és que la Fenavin suposa una oportunitat de luxe per a arribar al mercat internacional.

No obstant, fer-se un lloc en aquesta fira del vi no és gens fàcil. Per aquest motiu, i davant la gran demanda de les empreses vinícoles del territori de ser-hi presents, la Cambra de Comerç de Reus ha facilitat, per segona vegada, un stand perquè un total de 14 cellers de la demarcació tinguin l'oportunitat d'obrir-se a nous mercats. La Fenavin, però, també ha comptat amb altres empreses més del territori, així com 8 vermuts de Reus, amb la finalitat que la qualitat dels productes del territori arribin arreu del món.

Paraules clau: