Back to top

Més d'una vintena d'activitats en un Nadal de llum a Cambrils

L'Ajuntament ofereix activitats per a tots els públics per posicionar Cambrils com un destí de la costa Daurada també per Nadal

L'ajuntament de Cambrils presenta un programa ben farcit de propostes per gaudir d'aquestes vacances nadalenques. Amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme a la ciutat de la Costa Daurada, però també oferir als cambrilencs i cambrilenques activitats dinàmiques per a les pròximes setmanes, Cambrils rep Nadal amb més d'una vintena d'activitats, llums i colors en espais emblemàtics de la ciutat

Les principals novetats d'enguany inclouen un videomapping que es projectarà sobre les façanes de la plaça de la Vila i la Torre del Port, i la recuperació de la tradicional cavalcada de Reis que enguany tornarà a desfilar per les places i carrers de la ciutat la vesprada del 5 de gener. El parc Samà per segon any consecutiu acollirà el Christmas Market Garden on s'hi podrà trobar diverses paradetes de productors locals. 

Consulta la programació sencera 

A més a més diverses entitats de la ciutat com la Unió de Botiguers de Cambrils ha organitzat "El Nadal més divertit" amb la instal·lació d’atraccions infantils en diferents espais del municipi, així com el Concurs d’Aparadors de Nadal per motivar i reconèixer l’ambientació nadalenca als comerços amb activitats infantils.

NADAL A CAMBRILS

També, però el tradicional concurs de pessebres, la recollida de cartes i diverses recollides de joguines solidàries són presents en el variat programa. Aquestes activitats donen el  tret de sortida a Nadal aquest dimecres a la tarda amb la primera projecció dels videomappings i s'allargaran fins al dia 5 de gener. 

Paraules clau:

Notícies relacionades