Back to top

Més oferta per a joves amb el nou Planet Reus de tardor

Planet Tardor inclou més de 40 propostes que es realitzaran al llarg d’aquest darrer trimestre de l’any

Aquest dijous s'ha presentat Planet Tardor, una programació que es basa en dues parts, per un costat, un seguit de propostes organitzades per entitats de la Xarxa Planet i, per l’altre la programació pròpia del Casal de Joves la Palma. Planet Tardor aprofita l’inici de curs dels i les joves i de l’activitat de moltes entitats per crear un nexe entre elles. 

Planet Tardor inclou més de 40 propostes que es realitzaran al llarg d’aquest darrer trimestre de l’any, de les quals gairebé la meitat són propostes d’entitats. Les entitats ofereixen de forma gratuïta una o més sessions de portes obertes de les activitats que fan habitualment. 

Consulta totes les activitats

Cal destacar que part de la programació són continuació de les activitats de l’estiu. Han continuat activitats on joves que van participar en l'estiu, van demanar-ne la continuació durant l’any. En aquest sentit, hi ha tallers d’escriptura, ràdio, skate, bmx, scooter, i cuina que continuen. També destaquem una sortida al Saló del manga organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Cambrils, dues activitats dirigides a ajudar als alumnes d’instituts a fer el seu Treball de recerca, i una nova activitat que amb el nom de InterJove vol crear vincles entre joves els i les joves de Reus, i les diferents entitats de la Xarxa Planet.

Inscripcions

Totes les activitats excepte la sortida són gratuïtes i les inscripcions es poden fer al portal inscripcions.reus.cat o a joventutreus.cat.

A través del portal d’inscripcions i també de les xarxes socials del Departament de Joventut s’aniran incorporant noves propostes que venen de diferents entitats, ja n’hi ha dues més de les entitats de l’Orfeó Reusenc i del Circ Social, així com se’n poden incorporar d’altres que vinguin proposades per joves.

planet tardor

Què és Planet Reus?

Planet Reus és un programa transversal promogut per la Regidoria de Salut Pública i Ciutadania que se centra en el temps lliure dels i les joves i promou propostes i activitats que han de servir per ampliar mirades, crear xarxa, conèixer entitats del territori, relacionar-se amb altres joves i experimentar. Totes les propostes segueixen uns requisits molt bàsics però molt importants:

  • Adreçades a joves. Activitats organitzades per joves o dirigides a ells o elles.
  • Hàbits saludables. Activitats que no promoguin consums.
  • Lliures de discriminació. Activitats no sexistes, no racistes, no lgtbifòbiques.
  • Inclusives. Que percebi la diversitat com a riquesa.
  • Activitats sostenibles. Respectuoses amb l’entorn i el medi ambient.

Paraules clau:

Notícies relacionades