Back to top

Més ordre amb els semàfors del Tomb de Ravals

Reus ja compta amb 3 semàfors intel•ligents d'autoregulació del trànsit al Tomb de Ravals. Els dos últims es troben a la cruïlla del raval de Sant Pere amb el carrer d'Arnavat i Vilaró i han reduït gran part dels embussos que normalment s'hi produïen.
Semàfors Tomb de Ravals

El Tomb de Ravals ha incorporat el seu segon i tercer semàfor intel·ligent d'autoregulació del trànsit. Aquests es troben a la cruïlla del raval de Sant Pere amb el carrer d'Arnavat i Vilaró, un punt on anteriorment s'hi produïen llargues cues. Ara, els vehicles estan regulats pels dos semàfors a través d'una càmera de detecció d'embussos. Una mesura per part del consistori que té per objectiu reduir les cues i donar prioritat als vianants.

Els semàfors d'aquesta zona se sumen al primer semàfor del Tomb de Ravals situat al Raval de Jesús. Tots tres estan adaptats per a invidents gràcies al comandament a distància i el senyal acústic. Les mesures han estat ben rebudes per bona part dels vianants i conductors tot i que també han rebut crítiques per part d'aquells que opinen que l'estètica no és l'adequada.

El Tomb de Ravals és una zona de gran concurrència a la ciutat, per la qual cosa els semàfors s'han instal·lat com a eina preventiva. D'aquesta manera, els vehicles respecten el límit de velocitat de la via interurbana i s'eviten conflictes entre aquests i els vianants.

Paraules clau: