Back to top

Més a prop de la mobilitat sostenible amb el Velèctric 2019

La mobilitat sostenible vol apropar-se a la ciutadania. I ho fa amb la quarta edició del Velèctric que torna a la Plaça de la Llibertat els dies 26 i 27 d'abril. Els visitants que hi passin podran gaudir d'una trentena de vehicles elèctrics i híbrids de 15 expositors diferents.
Velèctric

La Plaça de la Llibertat acollirà el 26 i 27 d'abril la quarta edició del Velèctric. La fira, que vol acostar la mobilitat sostenible a la ciutadania, mostrarà més d'una trentena de vehicles. Aquests es podran provar amb reserva prèvia gràcies a la zona de test drive que permetrà fer un tast dels vehicles, així com de les bicicletes elèctriques.

El Velèctric, que comptarà amb la presència de 15 expositors aproximadament, tindrà una ponència on s'explicarà com accedir a les ajudes del Plan Moves 2019, que ofereix ajuts de fins a 6.000 euros per la compra d'un vehicle elèctric o híbrid. Des de 2014, el consistori impulsa la mobilitat elèctrica amb diferents avantatges i bonificacions.

Actualment, Reus compta amb 14 estacions de recàrrega elèctrica que donen servei simultani a 32 vehicles. Un pla de futur per disminuir les emissions de CO2 i apostar per una mobilitat sostenible a favor de medi ambient.

Paraules clau: