Back to top

Més públic i més qualitat en la Ganxet Pintxo Tardor 2022

El públic ha destacat l'augment en la qualitat de les tapes que han presentat els restauradors reusencs en aquesta edició

A l'espera de xifres oficials, des de la Cambra de Comerç celebren la bona rebuda, una vegada més, per part del públic d'aquesta edició de la Ganxet Pintxo Tardor. De fet, el nombre de persones que s'han sumat a la ruta de tapes ha augmentat, però sobretot remarquen l'augment de la qualitat que han tingut les tapes d'enguany. Un aspecte que els clients han notat i, de fet, des de la Cambra asseguren que l'han qualificat d'excel·lent.

Un impuls econòmic durant les temporades baixes

Amb tot, des de l'entitat econòmica de Reus remarquen el bon funcionament que està tenint aquesta iniciativa gastronòmica, la qual vol revitalitzar el sector en temporades, segons ells, baixes i promoure que els clients coneguin nous establiments i els puguin fidelitzar.

Una de les activitats paral·leles i que també ha tingut una gran rebuda ha estat la campanya de donació de sang i plasma extraordinària. Una campanya que ha superat les 300 donacions, xifres que asseguren, són prepandèmiques.

Paraules clau:

Notícies relacionades