Back to top

Més que mai, 'Ara toca festa' al Museu de Reus

Ja són més de dues-centes les persones que han visitat l'emplaçament cultural des de la seva reobertura, moltes d'elles ho han fet per visitar l'exposició sobre el patrimoni festiu de la ciutat.
Reobertura de l'exposició 'Aratoca festa' al Museu de Reus

Els carrers i places del centre de Reus no viuran enguany les actuacions o danses dels elements que formen part del patrimoni festiu de la ciutat, però tothom qui ho vulgui els pot veure gratuïtament fins al 30 de juny al Museu de Reus de la Plaça Llibertat.

Ara Toca Festa és una exposició que es duu a terme des de l'any 2009 i que enguany adquireix un valor especial a causa de la crisi sanitària. Des de la seva reobertura el dia 8 de juny, més de dues-centes persones han visitat l'emplaçament, 100 menys que l'any passat en aquest mateix període.

La digitalització arriba per quedar-se

museu

La regidoria de cultura de l'Ajuntament de Reus posa en valor la tasca de virtualització dels espais d'exposició, la qual s'ha hagut de precipitar a causa de la situació d'excepcionalitat durant els dies en què els Museus de Reus han estat tancats.

Així doncs, les eines digitals s’integraran de manera plena en l’àmbit de difusió del museu. La voluntat de l’Institut Municipal Reus Cultura és que el que s’ha fet amb l’exposició “Ara toca festa”, una visita virtual 360º que es podrà visitar a partir del 21 de juny, es faci en el futur immediat amb altres propostes dels equipaments museístics de la ciutat.

Al mes de juliol l'equipament obrirà l'exposició Coses de Reus. Un viatge de la vila a la ciutat, i a finals d'any, en el marc del procés de creació de noves eines interactives, el Museu de Reus vol digitalitzar el catàleg del Centre de la Imatge Mas Iglesias (CIMIR) per fer-lo accessible on-line.

Tornen les visites guiades

A partir del dia 1 de juliol tornaran les visites guiades al Museu de Reus amb una reducció del nombre de persones per grup, que passarà de 20 a 10 visitants.

Des del Museu de Reus s’ofereixen 200 entrades a visites guiades, majoritàriament gratuïtes, durant els mesos de juliol i agost. Les visites es poden reservar a partir del dia 20 de juny presencialment al Museu Salvador Vilaseca i també per internet a ticket.reuscultura.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades