Back to top

Més tortells, però més petits

Un dels elements que no pot faltar en el dia de Reis és el tortell. Enguany, i segons asseguren des del sector, se'n vendran més i aquests seran d'una mida més reduïda.

Avui és 5 de gener, vigília de Reis, i per al conjunt de pastisseries això significa activitat frenètica. Aquest és el cas, per exemple, de la Pastisseria Caelles de Reus, els quals porten més de 24h preparant les postres estrella del final de les festes de Nadal: el tortell de Reis. N'hi ha de tots els gustos, però el clàssic, el de massapà, continua sent la gran estrella. No obstant això, el tortell de nata amb crema cremada li trepitja els talons i cada any guanya més adeptes. 

Enguany, a conseqüència de la pandèmia, les reunions de més de 10 persones són inexistents. Un fet que ha provocat que la mida dels tortells sigui més petita. Així ho assegura Miquel Caelles, propietari de la Pastisseria Caelles de Reus, qui també augura un augment de les vendes. 

Auguren un augment en les vendes dels tortells

I és que, justament, el no poder reunir un gran nombre de persones provocarà, segons preveuen també des del Gremi de Pastisseria, un increment en el nombre de tortells venuts aquest 2021. 

Paraules clau:

Notícies relacionades