Back to top

Miami Platja idolatra el Pop

Després que s'hagués de suspendre el diumenge passat per causa del mal temps, finalment Miami Platja ha celebrat una nova edició de la Diada del Pop. Una edició especial, i és que enguany s'estrenava una nova ubicació. Restauradors i visitants s'han mostrat satisfets amb l'organització de l'esdeveniment, en què s'han repartit més de 5.200 racions
Un plat ple de rodanxes de pop

Pop i més pop. Un any més, Miami Platja ha entregat la idiosincràsia de la seva gastronomia a aquest producte i l'acte culminant ha estat la Diada del Pop. Ni l'ajornament d'una setmana per les darreres pluges del maig, ni el canvi d'ubicació han alterat l'èxit de la jornada, en què s'han tornat a superar les 5.200 racions repartides de les prop de vint propostes diferents al voltant d'aquest mol·lusc.

"Hem intentat agafar un producte local per a donar una mica d'animació a l'inici de la campanya d'estiu i tapar els moments més inestables", explica el propietari del restaurant chez Lorenzo, Lorenzo Marsó, que ha estat un dels participants a la jornada.

Respecte la nova ubicació, el Bosquet del Llastres, a tocar amb el terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, ha convençut els assistents en general.

Tothom ha coincidit en la sensació d'amplitud i l'ombra natural que ofereix aquest pinar, com a arguments per defensar el canvi d'emplaçament respecte d'anys anteriors, quan se celebrava a la pèrgola de la Platja Cristall. "El canvi d'ubicació era arriscat però volíem apostar per la comoditat i l'ombra", remarca la regidora de Turisme i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, Yolanda Pérez.

La Diada del Pop d'aquest 2017 s'emmarca en la desena edició de les jornades gastronòmiques del pop, que estaran en marxa a Miami Platja fins al 23 de juny.

Paraules clau: