Back to top

Miami Platja, a l'espera d'un nou institut

Les obres d'aquest nou centre educatiu, però, no estan clares. Des del consistori saben que en un futur el nucli urbà sumarà un nou centre, però no poden precisar ni quan començaran les obres, ni quin cost tindran ni quan podrà obrir.
Institut Miami Platja

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha aprovat aquest dimecres, 8 de gener, en la primera sessió plenària del 2020, la cessió d'uns solars a la Generalitat de Catalunya per a la creació del nou Institut de Miami Platja.

Un centre educatiu que es construirà al carrer Santa Llúcia d'aquest nucli de Mont-roig del Camp i que ha estat una de les reivindicacions més sonades del consistori mont-rogenc durant els últims anys.

Una reivindicació històrica

De fet, l'àmbit educatiu ha estat una de les apostes més clares des que els socialistes estan al capdavant del consistori mont-rogenc. Hi és que la fuita dels joves de Mont-roig que optaven per escolaritzar-se en altres municipis com l'Hospitalet de l'Infant o Cambrils era una de les grans preocupacions de l'Ajuntament.

Altres projectes per aquest 2020

Abans, però, l'Ajuntament de Mont-roig del Camp té previst enllestir altres obres com són la de la plaça Miramar de Mont-roig del Camp o enllestir, definitivament, l'Avinguda Barcelona de Miami Platja.

canalreus a telegram

Paraules clau: