Back to top

Miami Platja, a punt per a les festes de Sant Jaume

Miami Platja ja es prepara per a les festes de Sant Jaume. Una festivitat que enguany omplirà els carrers del municipi d'una cinquantena de propostes per a tots els públics. No obstant això, la gran novetat d'aquesta edició i un dels actes més esperats és la Festa de l'Avinguda Barcelona.
Festes Sant Jaume Miami Platja

Durant 10 dies, prop d'una cinquantena d'activitats ompliran els carrers de Miami Platja d'activitats infantils, concerts a la fresca i dinars populars, entre molts altres. El futbolista Ivan de Nova serà l'encarregat de donar el tret de sortida amb el tradicional pregó de festa major.

No obstant això, no serà fins al dissabte quan arribi una de les novetats més esperades: la Festa de l'Avinguda Barcelona. La que fou la Festa de l'N-340 torna a Miami carregada de propostes itinerants, festa de l'escuma, batucades i balls populars.

Malgrat tot, l'epicentre de la música es concentrarà a la Pèrgola de la Platja Cristall. De fet, serà en aquest espai on tindrà lloc la 2a edició de la White Party o la nit de la música cubana. Però per a festival musical, el del Mar Músic, qui a través del ritme més electrònic posarà el punt final a les festes de Sant Jaume.

Les competicions esportives, les vaquetes i el tobogan aquàtic seran altres de les estrelles de la festa Major de Miami Platja.

Paraules clau: