Back to top

Miami vol formar part del nom oficial de Mont-roig del Camp

Un veí del municipi ha engegat una campanya de recollida de signatures amb la voluntat que el nom de Miami formi part del nom oficial del municipi.
Mont-roig i Miami

En Jose Luis és un veí de Miami Platja que, com molts altres, està cansat de veure, el que consideren, una manca de reconeixement institucional cap al seu poble. Assegura que durant molts anys, Miami Platja ha estat l'aneguet lleig del municipi de Mont-roig del Camp i que ja és hora de canviar-ho.

Per aquest motiu, a finals d'octubre va decidir obrir una petició a la plataforma Change.org, amb la voluntat de recaptar el màxim nombre de signatures possibles, per tal que el nom de Miami formi part del nom oficial del municipi.

ENQUESTA | Canviaries "Mont-roig del Camp" per "Mont-roig Miami" ?

Una proposta inclosa al PAM 2016-2019

De fet, el que proposa en Jose Luis, i que ja comparteixen més de 300 persones, no és nou, sinó que el Pla d'Acció Municipal (PAM) 2016-2019 ja ho contemplava.

Concretament, en l'escrit presentat per l'Ajuntament de Mont-roig del Camp a la ciutadania s'inclou una "consulta ciutadana per proposar un canvi de nom del municipi en què s'inclogui Miami Platja", amb la voluntat, i segons exposen textualment des del consistori, de "donar-li una projecció exterior més potent a la marca de ciutat".

pam mont-roig

Un canvi de nom que, segons asseguren els veïns del nucli de Miami, el més probable és que arribi al plenari municipal de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp en els pròxims mesos.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades