Back to top

Mig miler d'inscrits a l'edició remodelada de Rutes Reus

Aquesta setmana els reusencs han fet els camins de l'avellana entre Reus i Riudoms. Aquesta iniciativa, més enllà de fomentar l'activitat física a l'aire lliure, permet conèixer rutes a la natura molt a prop de casa

Les Rutes Reus s'han adaptat a la covid amb el nou format 'Jo marco el ritme', que proposa una ruta per cada setmana del mes. El recorregut de la ruta es pot seguir a través d'una aplicació mòbil o, en absència de dispositius, deixar-se guiar per les senyalitzacions específiques de Reus és esport.

Aquesta iniciativa, més enllà de promoure l'activitat física, permet passejar per camins i caminets sovint desconeguts. En total, ha rebut unes 500 inscripcions, una xifra exitosa que ha fet que la regidoria d'Esports ampliï l'activitat de cara al mes d'abril. De fet, periodicitat de les rutes fa que molts dels esportistes es plantegin el repte personal de fer-les totes.

caminada popular

Amb la inscripció única i gratuïta, els participants poden fer un donatiu per a la Fundació Rosa Maria Vivar i també poden comprar la samarreta tècnica de l'edició. A partir d'aquest dilluns, la ruta recorrerà els camins de Castellvell.

Paraules clau:

Notícies relacionades