Back to top

Mig milió d'euros per arranjar els carrers de l'entorn del Carrilet

L'Ajuntament posa fi a una reivindicació veïnal: la millora de les voreres dels carrers del Canal, de Tetuan i de Joan Ramis

L'Ajuntament de Reus ha presentat aquest dilluns els treballs de millora dels carrers que connecten l'avinguda del Carrilet i l'avinguda de Jaume I. Es tracta de dos vials que tenen continuïtat fins al carrer de Josep Maria Prous i Vila, darrere l'escola la Salle. La voluntat és potenciar la mobilitat a peu i per a fer-ho s'ampliaran les voreres i es reduirà l'espai d'aparcament per a vehicles. 

Els carrers que es veuran afectats per les obres són el del Canal, el de Tetuan i el de Joan Ramis. De fet, el de Tetuan ja està pràcticament enllestit, i forma part d'una fase anterior que els veïns esperaven que es repliqués a la resta de vies. Ara, amb un pressupost de mig milió d'euros i un calendari de sis mesos d'obres, es farà aquesta esperada remodelació. 

Segons asseguren des del govern, els treballs es faran de forma simultània i no comportaran afectacions al trànsit a l'avinguda de Jaume I. Sí que, evidentment, comportaran talls de circulació als carrers afectats. 

Paraules clau:

Notícies relacionades