Back to top

Miki Nuñez i Stay Homas, plats forts de Misericòrdia a Reus

Aquest dimecres s'ha presentat la programació definitiva de la festa major, encara amb restriccions de mobilitat en actes de cultura popular que obliguen a ubicar grades al passeig per veure el seguici i la Baixada.

"Recuperem el passeig Misericòrdia com l'espai integrador de la festa", diu Daniel Recasens, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus. I és, tal com ja va avançar Canal Reus, enguany per Misericòrdia es recupera una certa normalitat, però encara amb el marc normatiu que restringeix la mobilitat en l'àmbit de la cultura popular.

Consulta tot el programa

Es mantenen les entrades i els seients assignats, així com les limitacions horàries. Però al passeig Misericòrdia hi tornarà el seguici festiu i la Baixada del Ball de Diables de Reus, el que garanteix que, com a mínim, l'estructura dels principals actes es mantingui. El Ball Solemne de l'Àliga culminarà aquesta tríada. En acabar tot plegat, també s'ha confirmat les enceses del Drac i la Víbria i la carretillada dels Diables de Reus

Es mantenen els nous espais

La Palma tornarà a ser un dels espais importants del programa, amb el Ball de Sant Miquel, el Carro dels Romanços i el Ball de Marcos Vicente, entre altres. Els vermuts tradicionals de Misericòrdia, el Vermulet, el Vermut Rumbero i el Vermut Banyut també es traslladen a la Palma. 

CARTELL FESTA MAJOR MISERICÒRDIA 2021

També la bassa del Mas Iglesias repeteix com a escenari familiar amb espectacles per a totes les edats. A la Prioral també torna Misericòrdia de Reus al Cel, a càrrec de l'Orfeó Reusenc, que comptarà amb dos passis. 

Miki Núñez i Stay Homas a Reus

Entre els actes més destacats previstos per aquesta festa major destaquen les propostes musicals. El dia 22 de setembre Miki Núñez serà a Reus en concert, les entrades tenen un preu de 10 euros. L'endemà, el dia 23, es podrà veure el grup que va triomfar durant el confinament, Stay Homas, per 5 euros

El dia 24 se celebrarà la revetlla amb l'orquestra Allioli i serà gratuïta. Finalment, el 25 concert acturaran Koeman i la Terraseta de Preixens. Tots els concerts se celebraran al Parc de la Festa. 

Aconsegueix les entrades aquí

El seguici a les escoles

Més enllà del seguici petit el 23 de setembre i de la baixada del seguici el dia 25, els elements de la Festa Major de la ciutat es podran veure en diverses escoles. Això serà el dia 24 de setembre, en un seguit d'actuacions que substituiran la cercavila de la vigília de la festa. El Pi del Burgar, l'escola Joan Rebull o la Teresa Miquel, són alguns dels patis on es podrà gaudir dels diversos elements del seguici, com els gegants Vitxets, el Basilisc o el Ball de Mossèn Joan de Vic, per posar només uns exemples. 

Paraules clau:

Notícies relacionades