Back to top

Un miler de persones participen en la cursa nocturna de Sant Jaume de Reus

La cursa es va celebrar el 22 de juliol en benefici de l’Associació d’Asperger del Camp de Tarragona

Un miler de persones, entre els participants de la cursa i de la caminada, van poder tornar a gaudir aquest 22 de juliol de la Nocturna de Sant Jaume a Reus. La cursa va donar el tret de sortida a les 20:30 h des de les Piscines Municipals, camí de la riera de Maspujols (on hi havia situat el punt d’avituallament), per tornar al punt de partida pel camí de Castellvell. L'organització va ser a càrrec de Tretzesports, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure. 

Una vegada finalitzada la cursa o la caminada, els participants van poder hidratar-se amb aigua, beguda isotònica i fruita (síndria), a més de tenir l’opció de banyar-se a les piscines.

Aquesta caminada es va fer en benefici de l’Associació d’Asperger del Camp de Tarragona (ASPERCAMP), una associació que visibilitza la condició considerada com la més invisible i incompresa de l’espectre autista, i per orientar i facilitar el suport terapèutic a les persones Asperger (TEA) i l’entorn proper.

Cursa Sant Jaume 2022

El cicle de caminades populars que organitza Reus Esport i Lleure continuarà després de l’estiu, en concret el 9 d’octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades