Back to top

Milers d'infants han gaudit dels tallers del Parc de Nadal

ÈRIC PUJOL

Conèixer la vida dels indis, tocar el timbal com un autèntic diable o fer un casc d'armat són només algunes de les dinàmiques que s'han pogut fer al Parc de Nadal. Milers de nens i nenes han gaudit dels tallers que s'han ofert al recinte. Enguany l'aigua ha estat el fil conductor de la majoria de les activitats.

El somni de qualsevol nen és tenir un espai on poder jugar, saltar, dibuixar o córrer. El Parc de Nadal és aquest espai on els més menuts han pogut gaudir de més de 80 activitats durant aquests dies. Alguns han fet el possible per participar a la majoria dels tallers.

Si els preguntem quina activitat els ha agradat més, la resposta és fàcil.

Tallers lúdics i educatius, activitats d’aprenentatge, construcció o experimentació són només algunes de les dinàmiques que s’han ofert al Parc de Nadal i que han anat a càrrec de 42 entitats de la ciutat. Els pares asseguren que l’oferta d’activitats s’han adaptat a les edats dels petits.

Tot i que els diferents tallers han ocupat la totalitat de l’espai del Tecnoparc, l’afluència de famílies s’ha fet visible sobretot els dies festius i els caps de setmana.

Després d’aquests dies, el Parc de Nadal ha tancat un any més les seves portes pensant ja en l’edició de l’any que ve.