Back to top

Milers de mascaretes pels alumnes dels instituts de Cambrils

Aquesta iniciativa forma part del projecte #laveujove del Departament de Joventut i respon a una petició que havia fet el col·lectiu de joves

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils ha repartit 2.101 mascaretes a l'alumnat d'ESO i BAT dels cinc instituts de Cambrils. Aquest matí s'han distribuït les últimes a l'Institut Cambrils. La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha aprofitat l'ocasió per visitar el centre i intercanviar impressions amb l'alumnat i professorat.

Mascaretes serigrafiades i certificades 

mascaretes cambrils

Les mascaretes són negres i estan serigrafiades amb el hashtag #laveujove en blanc i turquesa. Són de roba i estan certificades amb la norma UNE 65 i es poden rentar fins a 62 vegades (mascaretes higièniques). La iniciativa dona resposta a una demanda que havia fet el propi col·lectiu de persones joves, ja que les han de portar moltes hores a classe.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte #laveujove, que es va posar en marxa aquest febrer per mostrar una visió positiva, talent i experiències pròpies de les persones joves del municipi.

Si algun jove entre 12 i 35 anys té més interès en el projecte i vol formar-ne part es pot posar en contacte amb el Departament de Joventut a través del correu joventut@cambrils.org o les xarxes socials.

Paraules clau:

Notícies relacionades