Back to top

Milers de roses ja decoren Reus

Des d'aquest divendres ja es poden veure a diferents punts de la ciutat decorats en roses en una nova edició del "Roses de Reus"

Els punts més emblemàtics del centre de la ciutat (plaça del Mercadal, Casa Navàs, el Teatre Fortuny, la Casa Bofarull, l'Ajuntament i el Carrer Major) s'han cobert de roses. Els estudiants de l'Escola d'Art i Disseny i de l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus, juntament amb el Tomb de Reus, han col·laborat en aquesta iniciativa. És el segon any consecutiu que se celebra aquest esdeveniment, anomenat "Roses de Reus". Les flors es mantindran durant aquest cap de setmana (del 6 al 8 de maig) i es retiraran el pròxim dilluns al matí.

Reus, capital de la rosa

La iniciativa compta amb múltiples activitats, de les quals destaca la celebració de la 75a edició del Concurs d'Exposició Nacional de Roses, organitzat pel Centre de Lectura de Reus. Els premis s'entregaran aquest dissabte a les 12:30 h. 

A més a més, Reus Promoció premiarà a les primeres 50 persones que es diguin "Rosa" i que s'acostin al Centre Gaudí. El premi és una rosa, una ampolleta de vermut de Reus i una entrada pel cap de setmana al centre d'interpretació sobre la vida i figura de Gaudí. 

Paraules clau:

Notícies relacionades