Back to top

El millor fotoperiodisme del Camp arriba al Centre de Lectura

La mostra, que ja ha estat vista per més de 1700 persones al Port de Tarragona, repassa amb imatges els fets més destacats que van passar a casa nostra entre el setembre de 2020 i l'agost de 2021

La Sala Fortuny del Centre de Lectura acull fins al pròxim 15 d'octubre el millor fotoperiodisme del Camp de Tarragona. Es tracta d'un recull de 40 fotografies presentades a la segona edició de la categoria de fotoperiodisme dels Premis Mañé i Flaquer, impulsats pel Col·legi de Periodistes i l'Ajuntament de Torredembarra i la col·laboració i patrocini del Port de Tarragona i Repsol.

La mostra, que ja ha estat vista per més de 1700 persones al Port de Tarragona, repassa amb imatges els fets més destacats que van passar a casa nostra entre el setembre de 2020 i l'agost de 2021: destaquen entre d'altres, els estralls del temporal Filomena, l'incendi a la Conca de Barberà, el retorn de l'activitat castellera o les rutines adoptades durant la pandèmia. Dues de les imatges finalistes, obra de Carles Esporrín i Tjerk van der Meulen, estan fetes a Reus.

La pròxima edició del premi Mañé i Flaquer de Periodisme tanca la recepció d'obres el pròxim 14 d'octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades