Back to top

Es millorarà l'asfalt en cinc punts de Reus

Els nous treballs afectaran quatre vials de la ciutat i en tres casos caldrà tallar la circulació i en un només es prohibirà l’estacionament

Les Brigades Municipals porten a terme entre els dies 19 i 20 de maig nous treballs de millora de l’asfaltat en diferents punts de la ciutat. Es tracta d’actuacions puntuals de manteniment en indrets on el paviment es troba en mal estat. Les obres les executa l’empresa Tecnofirmes, amb un pressupost d'uns 40.000 euros, i complementen els treballs d’execució del pla director de manteniment d’asfalt realitzats fa unes setmanes, que per a les anualitats 2020 i 2021 van suposar una inversió d'uns 330.000 euros.

Els nous treballs afectaran quatre vials de la ciutat i suposaran afectacions al trànsit. En tres casos caldrà tallar la circulació i en un només es prohibirà l’estacionament.

  • 19 de maig, de 8:00 a 13:00 h: Avinguda de Salou, al carril de pujada a tocar de la rotonda de la variant sud. Es tallarà la circulació.
  • 19 de maig a partir de les 15:00 h: Avinguda de Sant Jordi, a la zona d’estacionament tocant a la plaça de l’Univers. Es prohibirà l’aparcament
  • 19 de maig, a partir de les 13:00 h: Ronda Subirà, a la connexió amb l’avinguda de la Salle. Es tallarà la circulació.
  • 20 de maig, de 8:00 a 20:00 h: Carrer del Doctor Robert, en diferents trams entre la plaça de Catalunya i la plaça de la Llibertat. Es tallarà la circulació.

El paquet d'actuacions també inclou treballs de millora del paviment a l'avinguda de Sant Bernat Calbó, que ja han estat executats.

Paraules clau:

Notícies relacionades