Back to top

Millores i més establiments adherits a 'EO!', l'app de restauració reusenca

Els clients poden connectar-se directament amb la carta del restaurant a través del seu telèfon mòbil i demanar el que els vingui de gust sense necessitat de què els atengui un cambrer.

Les noves tecnologies cada vegada estan més presents a les nostres vides, sempre amb la voluntat de facilitar les tasques en tots els àmbits possibles. Precisament per aquest motiu es va implantar a Reus l'Aplicació EO, les inicials d'Easy Ordering o el que és el mateix, comanda fàcil. Aquesta iniciativa permet que els clients facin la comanda des de la taula amb el seu telèfon mòbil i sense necessitat que els prengui nota un cambrer. L'aplicació fa vora un més que es va posar en marxa en un restaurant de la ciutat com a prova pilot i, tot i que al principi als clients els va costar habituar-se, la valoració és molt positiva, gràcies al fet que l'aplicatiu és fàcil i intuïtiu.

Ha estat tal l'acceptació que ja s'està implementant en altres locals. Tot i això, es tracta d'un procés lent perquè s'ha de fer personalitzat amb cada carta i cada restaurant, un procés que comporta més feina. A més, la prova pilot els està servint per evolucionar l'aplicatiu i fer algunes millores partint del que la gent els agrada o no i implantant les funcionalitats més demandades, com pot ser, que es pugui fer la comanda sense necessitat que el client pagui prèviament.

I es que tot i que en un principi pogués semblar que aquesta estratègia tecnològica trauria feina als cambrers, s'ha demostrat que ambdós sectors poden conviure i que aquesta tecnologia està ajudant a agilitzar i augmentar la productivitat del personal.

Paraules clau:

Notícies relacionades