Back to top

Millores tecnològiques per garantir la inclusió

L'entrada en vigor de l'augment del salari mínim interprofessional ha posat entre les cordes el Centre Especial de Treball de la Fundació Pere Mata. Per tal de mantenir la plantilla de 120 empleats, l'entitat ha incorporat una màquina embossadora que els ha permès augmentar la producció un 30%.
Centre Especial Treball Fundació Pere Mata.

El Centre Especial de Treball de la Fundació Pere Mata ha augmentat la producció en un 30%, després d'incorporar una màquina embossadora aquest gener. La nova maquinària ha permès millorar l'eficàcia de la feina de 120 empleats i també optimitzar processos mecànics de muntatge. Un pas endavant que busca mantenir l'objectiu d'inserir en el món laboral persones que pateixen una malaltia mental.

De fet, el 85% dels treballadors del Centre Especial de Treball pateixen una malaltia mental crònica. Després de 14 anys en marxa, el centre ha aconseguit ser més competitiu i rebre la confiança de 35 clients fixos.

L'entitat també ha instal·lat un dosificador de sal, dissenyat específicament per cobrir les necessitats del centre, cedit sense cost.

Paraules clau: