Back to top

Mirades reivindicatives en la setzena edició del Memorimage

El festival adapta un format híbrid recuperant la presencialitat però també distribuint els films a través de plataformes online.

El festival internacional de cinema de Reus, el Memorimage torna per presentar la seva setzena edició recuperant el seu format presencial sense deixar enrere la plataforma online per a la distribució dels films a través d'una plataforma pròpia en la que tothom s'hi pot registrar per a gaudir dels films. El festival basat en imatges d'arxiu, tindrà lloc del 9 al 12 de novembre el teatre Bartrina on s'acollirà 13 projeccions de la mà de diversos artistes que presentaran les seves inquietuds i reflexions plasmades en imatges sobre la realitat i el moment social. 

Memorireus

Dins del festival en la categoria memorireus es presenten 4 films amb temes i personatges coneguts al territori com El Tubab la història del músic reusenc Jaume Blanc. Padrí, una història per descobrir les cicatrius de la Guerra Civil Espanyola o El banquet gegant d'Antoni Miralda, on es recupera un banquet de l'any 1998 ofert als gegants de Reus i finalment A cambio de tu vida on es reflecteix la lluita obrera després d'una explosió en una petroquímica de Tarragona.
La mirada reivindicativa va a càrrec del film Altsasu on es relata el mediàtic cas dels joves d'Altsasu i la transformació que pateixen fisica com emocionalment. 

Actes amb reserva prèvia

L'entrada és lliure a tothom, però per l'acte d'inaguració i de cloenda és necessari adquirir una entrada a partir del 25 d'octubre a través de la web del Memorimage

Paraules clau:

Notícies relacionades