Back to top

Mireia Luque, una influencer que trenca estereotips

La Fashion Windows del Centre Comercial La Fira ha oferit una masterclass de moda amb la influencer barcelonina Mireia Luque. Com comprar en època de rebaixes o què posar-nos aquest estiu són alguns dels temes que ha presentat la influencer davant del públic reusenc.
Masterclass de moda de la influencer Mireia Luque

La infuencer Mireia Luque, també coneguda a les xarxes com @thesinglelist, ha oferit al públic reusenc una masterclass de moda. L'escenari ha estat la planta baixa del Centre Comercial La Fira de Reus on Luque ha aconsellat sobre què comprar durant aquestes rebaixes.

Procedent de Barcelona, Mireia Luque s'ha fet un lloc dins el món de la moda. Amb 35 anys i una imatge ben diferenciada de les típiques influencers, ja compta amb més de 19 mil seguidors a Instagram. Així ens revela quin és el secret del seu èxit.

"No sóc la típica noia amb un cos perfecte, sinó que faig una moda més de carrer. Quan vam néixer les blogueres, en aquell moment, es buscava que no fóssim les típiques noies de revista", comenta Luque.

La seva trajectòria en aquest món va començar al 2011 amb la creació d'un blog en el qual publicava plans per a solters. Una idea que amb poc temps provocà l'augment dels seus seguidors a les xarxes.

Buidar l'armari abans d'anar de compres, emprovar-se la roba a casa o fer una llista d'allò que realment volem són alguns dels consells que Mireia Luque ha donat al seu públic.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau: