Back to top

'Misericòrdia: de Reus al Cel' entre mesures per la pandèmia

Un any després l'Orfeó Reusenc recupera la representació de la llegenda de la Pastoreta, que es va estrenar el setembre del 2017.

Darrers assajos de l'obra "Misericòrdia: de Reus al Cel". Música, dansa i teatre s'uniran de nou per escenificar la llegenda de la Pastoreta, basada en l'aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la Isabel Basora, uns fets que van passar l'any 1592.
Àngels, consellers, pastors, el batlle, la Mare de Déu o la pròpia Pastoreta, són alguns dels personatges que representen un total de trenta-cinc actors, actors que enguany tindran una dificultat afegida, l'ús de la mascareta. A més, seguiran mesures com la de fer-se un test d'antígens durant les 24 hores prèvies a la representació.

Història d'una pandèmia, en pandèmia

El context d'una pandèmia, punt coincident entre la representació de l'obra, i la situació actual, fa que enguany els actors encara visquin amb més emoció la interpretació. Fets viscuts per la Covid tenen similituds amb la peste que es va viure a finals del segle XVI.

assajant misericòrdia de Reus al Cel a l'Orfeó

La representació de l'obra "Misericòrdia: de Reus al Cel" es farà el divendres 17 de setembre a la Prioral de Sant Pere en dos passis, un a les set de la tarda i un altre a dos quarts de deu de la nit.

Paraules clau:

Notícies relacionades