Back to top

'Misericòrdia de Reus al Cel' torna a enamorar la Prioral

L'espectacle organitzat per l'Orfeó Reusenc ha tornat a representar-se després d'un any en blanc per culpa de la pandèmia. Per respectar l'aforament de Sant Pere s'han fet dos passis per primer cop.

Els qui no hagin vist mai 'Misericòrdia de Reus al Cel' tenen encara el goig de poder sorprendre's amb un dels espectacles més emocionants del calendari reusenc. Més enllà de la història, la llegenda de la pastoreta Isabel Besora i la Mare de Déu de Misericòrdia, l'exquisidesa del muntatge escènic i la meravellosa música composta pel mestre Albert Galcerà envolten la Prioral d'un ambient poètic. 

Misericòrdia de Reus al Cel 2021

El qui ja l'hagin vist poden retrobar-se amb el 2017, quan es va presentar en societat aprofitant la capital de la Cultura Catalana que en aquell temps ostentava la ciutat. L'espectacle no ha evolucionat a nivell discursiu però sí que ha crescut tècnicament. I tot i que encara hi ha marge per a la millora, la màgia i el sentiment es mantenen latents com el primer dia. 'Misericòrdia de Reus al Cel' emociona a tothom qui la vagi a veure. Fins i tot aquells que repeteixen. 

Dos passis per culpa de la COVID

L'Orfeó Reusenc sempre va tenir clar que l'espectacle només es representaria un cop cada any. Era una fórmula per no cremar-lo i per mantenir l'expectativa durant uns quants anys. Al cap i a la fi, no tothom l'havia pogut veure i molta gent volia repetir... Enguany els preceptes de la primera edició i els arguments que els defensaven s'han hagut d'obviar per poder garantir que, com a mínim, un nombre generós de reusenques i reusencs pugui gaudir de la representació

Misericòrdia de Reus al Cel 2021

S'han programat dos passis, una a les 19.00 h i un altre a les 21.30 h d'aquest divendres. Els cantaires i els actors han passat un test d'antígens per garantir la seguretat de totes i tots. I a més duen mascareta FFP2 durant tota l'estona. Entre passi i passi, aquestes mascaretes es canvien i es renoven per garantir encara més que no hi pugui haver contagis. Una fórmula que també es va utilitzar al 'Misteri de la Selva'. 
 

Misericòrdia de Reus al Cel 2021

Paraules clau:

Notícies relacionades