Back to top

'Misi', el nou canal de consulta dels joves reusencs

El Departament de Joventut ofereix una nova eina de comunicació adreçada als joves de la ciutat en forma de xatbot. Amb el nom de 'Misi', el canal de consulta aporta informació sobre diferents temàtiques com la sexualitat o l'orientació laboral.
Presentació del nou xatbot 'Misi'

'Misi', inspirat amb l'abreviatura del nom Misericòrdia. Així es diu el nou xatbot adreçat als joves de la ciutat com a canal de comunicació bidireccional. Per accedir-hi només cal tenir l'aplicació Telegram al mòbil i buscar joventutreus. A través de la 'Misi', els joves poden preguntar tot allò que volen saber, des de dubtes personals fins a la programació de joventut. El xatbot acaba facilitant una resposta immediata sobre la consulta.

Actualment, la 'Misi' té programats 290 intents i té una fiabilitat del 80%. Universal Costumer és l'empresa local ubicada a Tecnoredessa que ha desenvolupat la nova eina de consulta entre els joves. Després d'un període de prova, el xatbot ja està a disposició de tothom. A mesura que es vagi entrenant, a través de la interacció amb els joves, la 'Misi' anirà aprenent noves respostes i ampliant el repertori de consultes.

Paraules clau: