Back to top

El Misteri torna a la Selva sense mascaretes a la vista

El Misteri de la Selva ha retornat al municipi del Baix Camp amb tota la seva esplendor: a la parròquia de Sant Andreu Apòstol i sense mascaretes a la vista.

Càntics i emoció. Això és el que han viscut els selvatans i selvatanes aquest passat cap de setmana en tornar a viure el Misteri de la Selva després de dos anys sense poder-se representar amb normalitat. És la 42a edició d'aquesta representació religiosa que encara es manté fidel al format amb què es va iniciar el Misteri ara fa més de 40 anys.

Baixes després de la pandèmia

Més de 300 persones van poder accedir a la parròquia de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp, que es converteix en l'escenari d'aquesta tradició, en les dues representacions que es van fer diumenge i dilluns. Encara que el públic els hagi tornat a rebre amb ganes, la pandèmia sí que els ha afectat un aspecte: alguna gent d'edat avançada els ha començat a fallar, però, per sort, presumeixen de tenir un bon relleu generacional.

El Misteri de la Selva es tracta de la peça assumpcionista més antiga d'Europa i de l'obra de teatre més antiga que tenim en català, motius que fan que es tracti d'un esdeveniment cultural de primer ordre al territori. Setmanes de preparació van servir per aconseguir que el Misteri tornés a la Selva amb més alegria que mai.

Paraules clau:

Notícies relacionades