Back to top

Mobilització a Reus en contra de l'increment del preu de la llum

La CUP de Reus convoca una mobilització per denunciar que "l'administració no s'està posicionant al costat de les famílies vulnerables".

Més crítiques de l'oposició al govern municipal. En aquest cas ha estat la CUP que, després de la recentment aprovada llei de energètica que incrementa el cost de la factura de la llum, critica que s'hagi aprovat una ordenança que prohibeix posar electrodomèstics a la nit. Una decisió que, al seu parer, atempta contra les famílies vulnerables. Aquesta tarda han convocat una manifestació.

La CUP denuncia que l'administració local no s'està posicionant al costat de les famílies i, en el cas de l'Ajuntament de Reus, aprovar mocions contràries a la lluita contra la pobresa energètica. És el cas de la nova ordenança municipal que prohibeix l'ús d'electrodomèstics a partir de les 10 de la nit.

Per aquest motiu, el partit anticapitalista ha convocat una concentració avui, 8 de juliol a les 8 del vespre a la plaça del Mercadal, per protestar i denunciar totes les vulneracions de drets fonamentals que s'estan duent a terme per part de l'administració.

En aquest sentit, el partit ha anunciat que posarà aquestes qüestions sobre la taula del govern municipal més enllà del ple, amb una reunió bilateral, si convé.

Paraules clau:

Notícies relacionades