Back to top

Moció de censura a Cambrils: Oliver Klein fa fora Camí Mendoza de l'alcaldia

El fins ara soci de l'alcaldessa de Cambrils, s'alia amb l'oposició en bloc per desbancar la republicana. NMC sumarà amb PP, Ciutadans i PSC en un acord fins al 2023.

Idus de setembre a Cambrils. Oliver Klein, líder de Nou Moviment Ciutadà i fins ara tinent d'alcalde de l'Ajuntament, trenca l'actual govern per aliar-se amb l'oposició en bloc i fer-se amb l'alcaldia. Klein serà el nou batlle de Cambrils amb el suport del PP, Ciutadans i el PSC

Un pacte exprés que s'ha acabat abans d'hora

El maig del 2019, Camí Mendoza millorava resultats respecte del 2015. Els republicans aconseguien sis regidors, dos més que les anteriors eleccions.

El resultat es va traduir al cap de poques hores, només dos dies, en un pacte exprés entre Esquerra, Junts i Nou Moviment Ciutadà. Un pacte que va aixecar les ires de l'oposició, que va criticar que no hi hagués hagut temps per seure a parlar i aconseguir una majoria més sòlida o una alternativa al govern de Camí Mendoza.

Des d'aleshores la distància entre el govern i l'oposició s'ha deixat notar més que mai. Les confrontacions han estat constants, i la denúncia de manca de transparència ha estat a l'ordre del dia. Dos anys i pocs mesos després, i a les portes de la recta final del mandat, Nou Moviment Ciutadà capgira ara la truita. Oliver Klein serà el nou alcalde de Cambrils amb el suport del PP, Ciutadans i el PSC. L'oposició s'alia amb el partit municipalista per desbancar Camí Mendoza de l'alcaldia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades