Back to top

Modernisme i havaneres a la Casa Navàs per Misericòrdia

La Casa Navàs ha estat un dels espais presents en el programa d'actes de les Festes de Misericòrdia. Una de les activitats que s'hi ha organitzat ha estat una visita guiada que s'ha completat amb vermut i un concert d'havaneres, a càrrec de "Les Veus de Reus". Tot plegat coincidint amb els 25 anys d'havaneres a Reus.

L'arquitectura, els mobles o els detalls de la Casa Navàs tenen un valor incalculable, i una visita guiada pels espais de l'edifici és d'un gran atractiu. En el marc de la Festa Major de la Mare de Déu de Misericòrdia s'hi ha volgut afegir un ingredient més, i l'activitat s'ha complementat amb un breu concert d'havaneres a càrrec de "Les Veus de Reus".

El paper dels indians 

Aquesta visita, juntament amb el concert d'havaneres, busca unir el Modernisme amb aquest gènere musical, i és que van ser els indians els que van encarregar molts dels edificis modernistes de Catalunya, i també els qui van portar les havaneres a casa nostra.

25 anys d'havaneres a Reus

Enguany, a més, fa 25 anys que va néixer el primer grup d'havaneres a Reus, que es va anomenar "Canya Dolça", i en fa 20 que els pioners del gènere a la ciutat van formar el grup "Les Veus de Reus"

La combinació de Modernisme, concert i vermut ha entusiasmat els visitants, que han valorat l'experiència molt satisfactòria. L'èxit també queda demostrat amb el fet que les entrades pels 4 passis es van exhaurir en pocs dies. 

Paraules clau:

Notícies relacionades