Back to top

Mohamed Said Badaoui, a l'espera de la decisió del Ministeri d'Interior

Després d'haver declarat als jutjats de Reus, aquest divendres 21 d'octubre, Mohamed Said Badaoui ha estat traslladat a un Centre d'Internament d'Estrangers, on pot romandre un màxim de 60 dies a l'espera de la decisió del Ministeri d'Interior.

Després de ser traslladat de Madrid a Reus aquest matí i més de sis hores dins del jutjat, el jutge ha decidit que l'expulsió de Mohamed Said Badaoui queda pendent i en mans del Ministeri d'Interior. Així, Badaoui ha ingressat en un CIE, un Centre d'Internament d'Estrangers, on pot estar un màxim de 60 dies.

Cap a dos quarts de nou del vespre sortia a l'interior d'un cotxe de la Policia Nacional. El seu advocat, Ivan Jiménez, expert en aquest tipus de casos, es mostrava optimista davant la notícia. Ha remarcat que en els anys que porta ell exercint a la professió, mai havia vist res igual i ho considera un fet inèdit. Creu que el fet que s'hagi aturat l'expulsió, un cop a Madrid, i fer-lo declarar a Reus, apunta que realment "el Ministeri d'Interior no el vol fer fora del país, perquè sinó ja ho hagués fet".

Per la seva banda, el seu germà, que ha estat present en tot moment, ha remarcat que s'ha deixat palès que Mohamed no suposa un perill pel país, tot i que s'ha mostrat cautelós i a l'espera del que pugui passar.

Presentaran un recurs contra l'auto

De moment, doncs, caldrà esperar, tot i que l'advocat presentarà un recurs contra l'auto del jutjat de guàrdia de Reus. Al llarg del cap de setmana també declararà al jutjat de Vilanova, Amarouch Azbir, pendent també d'una ordre d'expulsió.

concentracio mohamed jutjats

Paraules clau:

Notícies relacionades