Back to top

"Per molta gent, l'opció ha sigut tancar"

El president de l'AEH de Reus, Xavier Salvat, assegura que des del sector de la restauració esperaven resoldre tots els danys de l'any passat durant aquestes dates, i no ha estat així

A les portes de començar el 2022, la situació de la pandèmia no millora i Cap d'Any estarà marcat principalment per les restriccions. Finalment, el TSJC va decidir mantenir l'oci nocturn tancat i el sector de la restauració arrencarà el nou any amb les mesures d'aforament actuals (50% a l'interior i 70% a l'exterior). 

El president de l'Associació Empresaris d'Hostaleria de Reus, Xavier Salvat, assegura que des del sector de la restauració esperaven resoldre tots els danys de l'any passat durant aquestes dates i no ha estat així. Amb moltes reserves ja fetes han hagut d'adaptar-se a les noves mesures i afirma que molts establiments han optat per tancar i, fins i tot, alguns han ofert poder prendre el menjar per gaudir-lo a casa. 

Això sí, assegura que durant la reobertura "la gent ha respost molt bé" i lamenta que "com sempre, l'hostaleria som els més perjudicats". 

Paraules clau:

Notícies relacionades