Back to top

Molts reusencs es "mullen" per l'Esclerosi Múltiple

Diverses piscines de Reus i el Baix Camp se sumen a la 29a edició del "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple", una campanya solidària i de sensibilització de la societat.

Aquest diumenge s'ha celebrat una nova edició del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple una campanya que ha aconseguit donar a conèixer la malaltia entre la població i que insta els ciutadans a banyar-se a les piscines en un acte solidari per a la lluita contra aquesta malaltia.

Sense els voluntaris no seria possible

La campanya va acompanyada d'un marxandatge que s'elabora per a l'ocasió i que consisteix en la venda de productes com samarretes, gorres o tovalloles, per recaptar diners per a la investigació. Els voluntaris acosten aquests productes als banyistes instal·lant parades a les piscines. Els diners que s'aconsegueixen també serveixen per minimitzar l'impacte que l'esclerosi múltiple suposa per a les persones que la pateixen i les seves famílies, que actualment a Catalunya en són 9.000.

Al Principat s'han adherit al "Mulla't" unes 550 piscines, més de 100 a la demarcació de Tarragona. A Reus hi han participat piscines com la del Reus Deportiu o la del Club Tennis Monterols.

polítics en la campanya de l'esclerosi múltiple

Paraules clau:

Notícies relacionades