Back to top

El món de la nàutica envaeix Cambrils

Cambrils ha viscut 3 dies intensos del món de la nàutica amb la Fira Marítima. L'esdeveniment s'ha celebrat per dotzè any consecutiu amb una cinquantena d'expositors amb productes i serveis relacionats amb la mar. La fira també amb comptat amb diverses activitats paral·leles amb una premissa en comú; la sostenibilitat i la cura del medi ambient.
El món de la nàutica invaeix Cambrils, un esdeveniment organitzat pel Club Nàutic de Cambrils

Malgrat la pluja de divendres i el vent de dissabte, la Fira Marítima de Cambrils s'ha celebrat amb tota normalitat. El passeig cambrilenc s'ha tornat a omplir d'expositors i estands relacionats amb el món nàutic per tal de donar a conèixer productes relacionats amb la mar. Seguint amb la línia de les edicions anteriors, la fira també vol servir per a donar a conèixer nous esports aquàtics i les seves possibilitats.

Per altra banda, aquesta dotzena edició de la fira ha girat entorn de la sostenibilitat per això algunes de les activitats paral·leles de la fira han adquirit aquest eix principal com una xerrada de pesca sostenible o un concurs per a construir una maqueta d'embarcació amb materials reciclats on totes les escoles de Cambrils hi han participat.

Des de l'organització s'ha fet un balanç molt positiu de la fira on consideren que malgrat el mal temps dels primers dies, hi ha hagut un augment de participació en les diferents activitats i demostracions.

Paraules clau:

Notícies relacionades