Back to top

Mònica Balsells: "Hi ha clubs de Reus que salten les normes anticovid"

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, assegura que l'entitat roig-i-negra està seguint la normativa anticovid al peu de la lletra i que tothom ha de respectar les mesures. També ha afirmat que el club pot mantenir la plantilla actual per la temporada vinent.

"Hi ha clubs a Reus que no compleixen les normes anticovid". Així de contundent es va mostrar la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, al Cercle Central, on va subratllar que tot i considerar que l'exercici físic és un servei essencial i que no estan d'acord amb les normatives anticovid, s'han de respectar perquè si no s'està "atemptant contra la salut pública".

Com tots els clubs, el Reus no s'escapa dels problemes econòmics generats per la pandèmia, però Balsells afirma que l'entitat pot mantenir la plantilla actual del primer equip d'hoquei patins.

balsells

La presidenta considera que amb la derrota contra el Deportivo Liceo l'OK Lliga s'escapa, però que amb el Palau d'Esports ple de gom a gom el partit hagués estat una altra història

Paraules clau:

Notícies relacionades