Back to top

Mònica Balsells es tornarà a presentar a les eleccions del Reus Deportiu

L'actual màxim dirigent de l'entitat vol continuar al capdavant el club fins al 2026. Balsells passarà pel Cercle Central d'aquest divendres (14:30 h), on explicarà els motius de la seva decisió.

Està previst que el novembre del 2023 se celebrin unes noves eleccions al Reus Deportiu. Doncs bé, segons ha pogut saber Canal Reus, Mònica Balsells s'hi tornarà a presentar. L'actual màxima dirigent de l'entitat del carrer Gaudí presentarà candidatura pels comicis, després d'haver-ho fet el 2011 i el 2017. I ho farà "per responsabilitat, ja que el club no està sanejat econòmicament" tal com ha declarat als micròfons d'aquesta casa.

I ho pot fer perquè, en la darrera assemblea de socis del Reus, es va aprovar una modificació en els estatuts que permet que un president o presidenta pugui repetir un tercer mandat. Això sí, un mandat que seria de tres anys, la meitat d'un mandat "normal". Per tant, Mònica Balsells vol continuar al capdavant del Reus fins al 2026. Tot plegat després que, ara fa un any, afirmés al Cercle Central que no es tornaria a presentar en un "99%" de les opcions.  

Hi haurà eleccions?

Mònica Balsells va accedir a la presidència del Reus Deportiu el novembre del 2011, ja fa onze anys, després de guanyar unes ajustades eleccions al fins aleshores president roig-i-negre Joan Sabater. Sis anys més tard, el 2017, Balsells va repetir candidatura i l'exdelegat del primer equip d'hoquei Anton Roig, també es va presentar. Igual que temps enrere, Balsells es va imposar a les urnes

Només queda un any per les eleccions, i de moment només la presidenta actual ha anunciat que es presentarà. Els pròxims mesos, evidentment, seran claus per saber si algú més serà candidat pels comicis. En cas que no sigui així, Mònica Balsells serà la presidenta del Reus Deportiu fins a l'any 2026.

Entrevista al Cercle Central

La presidenta del Reus passarà pel Cercle Central d'aquest divendres (14:30 h), on explicarà els motius pels quals es torna a presentar a les eleccions i també farà un repàs de l'actualitat de l'entitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades