Back to top

Monòlegs i cinema fantàstic al Jardí de la Casa Rull durant aquest estiu

Els monòlegs i la projecció dels films s'inicia a les 22 h i l'entrada és gratuïta

Torna la programació d'estiu al Jardí de la Casa Rull amb el Cicle de Monòlegs a la Fresca i el Cicle de Cinema Fantàstic. Els monòlegs i la projecció dels films s'inicia a les 22 h i l'entrada és gratuïta. 

Cicle de Monòlegs a la Fresca

guillem estadella

Després de dos anys de Covid i de no poder programar monòlegs, torna la programació per aquest estiu. L'entrada és lliure, però es requereix una consumició mínima obligatòria. Està prohibit entrar beguda i menjar de fora. 

 • Dimecres 27 de juliol: Guillem Estadella
 • Dimecres 3 d'agost: Fem Impro
 • Dimecres 10 d'agost: Miguel Espejo
 • Dimecres 17 d'agost: Fernando García Torres
 • Dimecres 24 d'agost: Lourdes Bayonas
 • Dimecres 31 d'agost: Javi Benítez

Cicle de Cinema Fantàstic

Les projeccions de les pel·lícules es faran els dilluns de juliol i agost a les 22 h i l'entrada és gratuïta. Hi haurà servei de begudes, pizzes i biquinis per sopar. 

 • Dilluns 25 de juliol: Tiempo
night shyamalan tiempo pel·lícula

Durant unes vacances en un paradís tropical, una família comença a percebre que, en la recòndita platja escollida per relaxar-se unes hores, succeeixen unes anomalies temporals. 

 • Dilluns 1 d'agost: Raya i l'últim drac
raya i l'últim drac

En el fantàstic món de Kumandra, humans i dracs van viure junts fa molt temps en perfecta harmonia. Però quan unes forces del mal van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, 500 anys després, aquestes mateixes forces malignes han tornat i la Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l'últim i llegendari drac per reconstruir un món destruir i tornar a unir al seu poble. 

 • Dilluns 8 d'agost: Free Guy
free guy

Guy (Ryan Reynolds) treballa com a caixer d'un banc, i és un tipus alegre i solitari a qui res li amarga el dia. Fins i tot si l'utilitzen com a ostatge durant un atracament al seu banc, ell segueix somrient com si res. Però un dia s'adona que Free City no és exactament la ciutat que ell pensava. Guy descobrirà que en realitat és un personatge no jugable dins d'un brutal videojoc. 

 • Dilluns 15 d'agost: El Tubo

Una dona es desperta dins d'un lloc amb conductes estranys i amb un braçalet que li va marcant el temps de les successives proves que ha de superar per salvar la seva vida.

 • Dilluns 22 d'agost: Els guardians de la nit: el tren infinit
els guardians de la nit

Tanjiro Kamado i els seus amics del Demon Slayer Corps acompanyen a Kyōjurō Rengoku, el Flame Hashira, per investigar una misteriosa sèrie de desaparicions que succeeixen dins d'un tren aparentment infinitament llarg. Poc saben que Enmu, l'última de les Llunes Inferiors dels Dotze Kizuki, també està a bord i els ha preparat una trampa.

 • Dilluns 29 d'agost: The void

Un policia trasllada a un home ferit a un petit hospital, i la violència no tarda a arribar. Els pocs metges i pacients que hi ha es veuen envoltats per uns encaputxats i amenaçats per una estranya criatura que creix dins de l'hospital.

Paraules clau:

Notícies relacionades