Back to top

Mont-roig acull el PrimaveraVan més multitudinari

Més de mil campers han participat a la setena edició del PrimaveraVan, el festival de campers més gran de l'Estat que, per primera vegada, se celebra a terres tarragonines.

Durant 4 dies Mont-roig ha estat el màxim exponent del turisme camperitzat, i és que el PrimaverVan ha escollit el càmping Platja Mont-roig per celebrar la setena edició del festival, que enguany ha tingut rècord d'assistència amb més de mil furgonetes i 4.000 participants. El fet de poder compartir el lleure amb altres persones, la ubicació i les instal·lacions de l'espai, i les nombroses activitats organitzades en el marc del festival, són els principals atractius que valoren els assistents a la trobada. La platja, les piscines, les foodtrucks o el mercadet han acabat d'arrodonir l'estada d'uns viatgers itinerants que busquen un espai de trobada per gaudir d'un estil de turisme que va créixer exponencialment durant la pandèmia, però que ara s'està estabilitzant.

primaveravan

Més enllà de la part lúdica, el festival també és un referent per al sector de les furgonetes camper, amb xerrades especialitzades, estands que ofereixen complements i solucions a les camperitzacions, i un espai destinat a les camper clàssiques.

El sector es frena després de la pandèmia

Tant les noves matriculacions de campers, caravanes i autocaravanes, com la venda de vehicles caravàning de segona mà, s'han frenat durant els primers mesos de l'any. El descens en relació a ara fa un any s'explica per l'important auge que el sector va experimentar durant la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades