Back to top

Mont-roig busca esdevenir el nou eix industrial al Camp de Tarragona

Amb l'aprovació dels pressupostos, es posa sobre la taula la construcció d'una nova subestació elèctrica que pugui abastir noves indústries de Mont-roig i la resta del territori.

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp ha celebrat que a l'acord dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per aquest 2023 s'hi hagi inclòs la construcció d'una subestació elèctrica al municipi.

Aquesta instal·lació es preveu que s'ubiqui al mateix polígon industrial que es construirà amb l'arribada d'ILJIN Materials, el nou polígon dels Comellarets. Encara que està previst que la fàbrica sud-coreana s'autoabasteixi amb un parc solar propi, sí que s'espera que la futura subestació sigui un incentiu més per ajudar a que noves indústries aterrin al territori. 

Nex d'abastiment elèctric

A banda del sector industrial, aquesta subestació també dotarà d'energia a la resta del Camp de Tarragona, esdevint un punt important de nex a casa nostra i el desenvolupament industrial que aquesta pugui tenir.

Aquest projecte, després de l'aprovació del pressupost de la Generalitat, s'haurà de concretar i negociar amb l'Estat espanyol. Ara per ara, està previst que tingui una potència de 440 kV.

Paraules clau:

Notícies relacionades