Back to top

Mont-roig celebra 4 dies de fira plens d'activitats

Mont-roig ha celebrat la seva fira multisectorial aquest cap de setmana. Carregada d'activitats, majoritàriament gastronòmiques, el certamen és considerat una de les fires més antigues de Catalunya. Enguany se n'ha celebrat la 138a edició.
Mont-roig celebra 4 dies de fira plens d'activitats

Gent passejant, degustacions i una mostra de productes artesans i de proximitat. Mont-roig ha viscut durant 4 dies la fira multisectorial, un certamen més dedicat a la gastronomia des de fa dos anys. La fira presumeix d'una llarga trajectòria, la seva primera edició data del 1881. En aquests 138 anys l'esdeveniment ha canviat molt però segueix sent una fira arrelada a la comarca que acull visitants de tot arreu.

Actualment la Fira de Mont-roig s'ha especialitzat en el món de la gastronomia. El certamen compta amb l'espai La Cullerada, una mostra d'aliments i begudes de proximitat o un concurs i un taller de cuina. Tot plegat sense deixar de banda l'àmbit multisectorial. Comerciants i productors del territori s'han reunit en aquesta cita per donar a conèixer els seus productes.

El certamen però també s'ha convertit en un certamen amb propostes per a totes les edats. Activitats esportives per a joves, actuacions geganteres o un castell de focs també han format part del programa d'actes d'aquesta 138a edició de la Fira de Mont-roig.

Paraules clau:

Notícies relacionades