Back to top

Mont-roig del Camp es converteix en un videojoc

Els atractius turístics de Mont-roig i Miami estan presents al videojoc Belly Run. Un joc gratuït per a plataformes mòbils que permet visitar virtualment alguns dels llocs més emblemàtics d'alguns municipis catalans i conèixer les seves tradicions i costums.
videojoc mont-roig

Coincidint amb aquest període de confinament, Mont-roig Miami Turisme ha presentat Belly Run. Es tracta d'un videojoc gratuït per a plataformes mòbils, en què el personatge principal, Paco lo Panxut, recorre alguns dels espais més singulars d'alguns municipis catalans, entre ells els de Mont-roig del Camp.

Una proposta amb què es pretén que la gent pugui continuar gaudint d’alguns dels llocs més emblemàtics del municipi d’una forma divertida i sense haver de sortir de casa.

videojoc mont-roig

Un videojoc més que singular

L’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, el nucli antic, el Mas Miró, les barraques de pedra seca, les cales, el Torreó, el passeig marítim de la platja Cristall i el nou tram de l’avinguda de Barcelona són alguns dels elements patrimonials que surten al videojoc.

Per tal de fer més característic i singular el videojoc del municipi, el protagonista ha d'anar atrapant calçots i garrofes, en el cas de Mont-roig, i pops a Miami. Tanmateix, els atacants que es trobarà a Mont-roig seran els dos gegants del nucli, la Pitota i el Pitot, i a Miami Platja la pirata Lluna Roja.

videojoc mont-roig

Ja s'han superat les 30.000 descàrregues

Belly Run va néixer a les Terres de l’Ebre i ja s’ha expandit al Camp de Tarragona. De moment, a banda de Mont-roig del Camp, formen part de l'aplicació una quarantena de municipis, cadascun amb la seva pròpia música en format 8 bits adaptada pel músic David Mauri.

Així, els jugadors, a més dels nivells de Mont-roig i Miami Platja, hauran d’anar superant altres nivells ambientats en les diferents poblacions catalanes i afrontar nous reptes, a la vegada que poden observar alguns dels llocs més característics de cadascuna. Fins ara el joc ha superat les 30.000 descàrregues.

Descarrega't el videojoc 

Paraules clau:

Notícies relacionades