Back to top

Mont-roig del Camp rebrà 42 milions d'euros dels Fons Next Generation

Amb aquestes ajudes podran finalitzar la segona fase de les obres a l'N-340, tiraran endavant el projecte d'adequació del passeig de les Cales i facilitar l'arribada de la multinacional sud-coreana ILJIN

Els Fons Next Generation han assignat 42 milions d'euros per Mont-roig del Camp, dels quals, 18 milions corresponen al PERTE del vehicle elèctric, com a integrant de la candidatura que encapçala Volkswagen i Seat. Són uns diners que ajudaran en l'arribada de la multinacional sud-coreana ILJIN Materials i que, de fet, aniran destinats a la mateixa empresa, com a ajuda per a emprendre i impulsar nous negocis a casa nostra. 

D'altra banda, 11 milions d'euros estaran destinats per reurbanitzar l'N-340 amb un carril bici, un vial per a caminants i cinc noves rotondes. En aquest projecte també hi entra la construcció d'una passarel·la de vianants per damunt de l'A-7 i el corredor del Mediterrani.

A més, 10 milions d'euros més aniran a un projecte per convertir en una zona per a vianants el litoral de Miami Platja de les Cales, amb espais d'ombres o parcs infantils.

Paraules clau:

Notícies relacionades